7 Kasım 2009 Cumartesi

ESEMEN KÖYÜ CAMİSİ BAKIMDA


Esemen Köyü Camisi ne tamir ve tadilat yapılıyor
Yaklaşık iki aylık bir zamandır bakım ve onarımda olan camimizin önce çatısı tamir edildi. Çatı yenilendi kiremitleri tamamen değiştirildi.
Daha sonra eskiyen tavan tahtaları söküldü. Tavan tahtaları sökülünce Çatı yapılrken zamanında uygulanan teknik hayret vericiydi. Atılan çatı altı tavan ızgaralarının halen yenisinden daha güzel olduğundan söküp değiştirilme ihtiyacı duyulmamış.Bunun üzerine;Yeniden Ahşap tavan ve merdiven yapılacağı öğrenildi. 07.11.2009 günü köye yaptığımız ziyarette Camimizin duvarlarının alçı sıva yapıldığı görüldü.
Esemen Köyü Cami mizin bakım ve tadilatında emeği geçen herkese muhtarımız Sayın Nazım başkan nezdinde teşekkür ediyor çalışmaların bir an önce bitirilmesini diliyoruz.

5 yorum:

ismail dedi ki...

Başta köyümüzün muhtarı olmak üzere, emeği geçen tüm köylülerimizin ellerine sağlık olsun. Köyümüzden haberdar olmamızı sağlayan bu sitenin yapımını üstlenenlere de ayrıca şükranlarımızı sunuyorum. Köyümüzün sitesini bilen veya şu an henüz öğrenen bütün köylülerimizden bu siteyi herkesle paylaşmalarını, köylülerimizin tanışma ve kaynaşmalarını sağlanması adına rica ediyorum. Köyümüzden daha güzel haberler gelmesi için hepimiz birlik olalım. Esemenlilere Sevgi ve saygılarımla.

Adsız dedi ki...

Emeği geçenlere teşekkürler başarılarınızın ve çalışmalarınızın devamı dileğiyle

Adsız dedi ki...

yapanlardan Allah Razi olsun. insallah kısa zamanda biter.

Saygi ve Sevgilerimle

Almanyadan Fatih

Özkan GÜR dedi ki...

Esemen Köyümüzün camiine yapılan bakım bizi çok sevindirdi.Bakım ve onarım çalışmalarına katılan ve emeği geçen herkese çok teşekkürler.Ellerinize sağlık.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.

ÜLKÜ KISKAÇ dedi ki...

Esemen Köyü Camii yapımında çalışan başta köyümüzün muhtarı olan Nazım Başkan'a ve onun nezdinde çalışan ekibe teşekkür eder ellerine sağlık diyorum.

Ülkü Kıskaç