16 Nisan 2009 Perşembe

ESEMEN KÖYÜ'NÜN YENİ MUHTARI NAZIM BAŞKAN




ESEMEN KÖYÜNÜN YENİ MUHTARI NAZIM BAŞKAN OLDU.


29. Mart. 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerde köyümüzün yeni muhtarı Nazım Başkan oldu. 1942 doğumlu emekli Baş Komiser olan Nazım Başkan 1984 yılında emekli olduktan sonra Esemen Köyüne bir ev yaparak baba ocağına geri dönmüş ve uzun yıllardan beri köyde oturmaktadır. Sert görünümü altında sempatik ve sevecen yapıya sahip olan dürüst insan temsili Sayın Nazım Başkan ın köyümüz için olumlu çalışmalar yapacağına inanıyor kendisine yapacağı çalışmalarda başarılar diliyoruz.

Ayrıca yıllardan beri Esemen Köyümüzün Muhtarlığını yapan cefakar Sayın Hacı Cemal Erdem Abimize de yaptıkları hizmetler için teşekkür ediyoruz. Sayın Hacı Cemel Erdem'i de unutmayacağız. O bir iyilik ve insanlık temsiliydi. Bundan sonra da köyümüz için olumlu kakkılar vereceğine inanıyor kendisine tüm Esemen li sevenleri adına teşekkür diyor saygılar sunuyoruz.

Yeni muhtarımız Sayın Nazım Başkan'dan öncelikli olarak yakın günlerde her yerde yapılacak olan HIDIRELLEZ şenliklerinin Esemen Köyümüzde de yapılması için gerekli çalışmaları yapmasını bunun için her türlü desteği yapacağımızı ayrıca Esemen'de oturmayıp çeşitli yerlerde oturan tüm Esemen lilerin katkı vereceğine inanıyoruz.

Bunun dışında köyümüzü geliştirme ve de güzelleştirme anlamında Sayın Muhtarımızın yapacağı her türlü çalışmanın yanındayız. Sayın Muhtarıma tekrar başarılar diliyorum. İlk olarak köy muhtarlık odasının yeniden dizayn edilmesi için yaptığımız çalışmaları yakında kendisine takdim edeceğiz. (BİR ESEMENLİ)

3 yorum:

AlpAslan dedi ki...

Esemen köyü ne kadarda harika bir yermiş..mutlaka ziyaret edecegim..Yeni muhtarınız Nazım Başkan'ada görevinde başarılar dilerim,inşallah geldiğimizde tanışır bir çayını içeriz..ve bu güzel köyü bize gezdirir...

İsmail dedi ki...

Nazım başkana yeni muhtarlık görevinde başarılar dilerim...

ÜLKÜ KISKAÇ dedi ki...

Nazım Başkan'ı tebrik eder çalışmalarında başarılar dilerim.
Eminin ki çok çalışacaktır.

NOT : Biraz gecikmeli olarak yazıyorum çünkü siteye daha öcede yazıyordum bir türlü yazılarımı göderemiyordum, yeni öğrendim.
Siteyi hazırlayan kişiye tekrar teşekkür ederim.

Ülkü Kıskaç